Διαγωνισμός - “Το μέλι και ο Καλοπαναγιώτης” PDF Εκτύπωση E-mail

banner

 

Στα πλαίσια του 1oυ Παγκύπριου Φεστιβάλ Μελιού του Καλοπαναγιώτη (27 – 29 Οκτωβρίου 2017), Η ΦΕΚ - Τμήμα Λευκωσίας ανέλαβε τη διοργάνωση του πιο πάνω φωτογραφικού διαγωνισμού σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλοπαναγιώτη και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μελισσοκόμων.

Τα δύο θέματα του διαγωνισμού, όπως φαίνεται στη συνημμένη πρόσκληση και στους κανονισμούς είναι:

‘Οι δρόμοι του μελιού’ και ‘Ο Καλοπαναγιώτης και ο Κόσμος του’

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι 5 φωτογραφίες σε κάθε θέμα.  Οι φωτογραφίες πρέπει να δοθούν σε ψηφιακό δίσκο. Κάθε φωτογραφία να είναι σε ψηφιακό αρχείο jpg σε ανάλυση 300dpi, η μεγαλύτερη πλευρά να είναι 3000 pixels, με ελάχιστο μέγεθος αρχείου 2 MB και μέγιστο 6 MB. Το χρωματικό προφίλ να είναι sRGB.

Δεν θα γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες που θα έχουν τίτλο «Άτιτλο». Οι τίτλοι θα πρέπει να γράφονται, με Eλληνικούς χαρακτήρες σε Eλληνικούς τίτλους και Αγγλικούς σε Αγγλικούς τίτλους.

Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να συμπληρώσει το Δελτίο Συμμετοχής Μέρος Α΄ και Μέρος Β΄ που μπορείτε να βρείτε εδώ μαζί με τους πλήρεις κανονισμούς. Το Μέρος Β΄ με τα στοιχεία του φωτογράφου, να τοποθετηθεί σε κλειστό φάκελο, στον οποίο να αναγραφεί μόνο ο πενταψήφιος κωδικός αριθμός, που χρησιμοποιήθηκε στις φωτογραφίες. Επίσης στο εξωτερικό μέρος του ψηφιακού δίσκου να αναγράφεται μόνο ο πενταψήφιος κωδικός αριθμός. Στο φάκελο που θα παραδοθεί, να τοποθετηθούν: το Μέρος Α’, ο ψηφιακός δίσκος, ο κλειστός φάκελος με το Μέρος Β΄ και το δικαίωμα συμμετοχής.  το δικαίωμα συμμετοχής είναι €10.

Ο φωτογράφος πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός των έργων που θα υποβάλει και θα φέρει την ευθύνη για πρόσωπα που εικονίζονται.

Τα βραβεία θα είναι δωρεάν διαμονές για 2 άτομα στα πιο κάτω καταλύματα, όπως και καλαθάκια με πολυτελή μελισσοκομικά προϊόντα:

Casale Panayiotis Spa Hotel
Myrianthousa Spa (dydrotherapy pool and thermal suites)
Παλατάκι της Βασιλικής
Σπίτι της Αναστούς

Τελευταία ημερομηνία παράδοσης των συμμετοχών είναι η Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017.

Οι συμμετοχές να παραδίδονται στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλοπαναγιώτη. Επίσης μπορούν να τοποθετούνται στο γραμματοκιβώτιο στο Οίκημα της ΦΕΚ στη ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ, Ξάνθης Ξενιέρου 53. Απαραίτητο να αναφέρεται στο φάκελο η λέξη ΦΕΚ.

Ο Aναπληρωτής Κοινοτάρχης του Καλοπαναγιώτη και Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων κ. Χαράλαμπος Χριστοδούλου θα βρίσκεται στο εστιατόριο ‘Πανόραμα’, λίγο πριν τον Kαλοπαναγιώτη, για περιδιάβαση και επεξηγήσεις όσο αφορά το διαγωνισμό, το Σάββατο 1 Ιουλίου και Σάββατο 8 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 99 438247, 99 823009, 99 474009.

Ελπίζουμε να σας δούμε στον Καλοπαναγιώτη και να έχουμε τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.


 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates